Information till kursdeltagare 

 

Drejstudion är nu anpassad utifrån Corona och dess restriktioner. Om du har frågor gällande detta är du välkommen att ringa alternativt skicka ett mail. 

 

10 elektriska drejskivor - max 10 deltagare

Du har din egen drejskiva under hela kursen.

Nybörjare och fortsättare är lika välkomna

Undervisningen i drejkurserna är individuell, så vi börjar från början eller tar vid där du slutade. Kurserna vänder sig både till dig som vill dreja på hobbybasis och till dig som vill förbereda dig för vidare estetisk utbildning. Kort sagt till dig som är intresserad av att hitta ditt eget formspråk. Intyg på genomförd kurs lämnas om så önskas.

I kursen ingår

Drejning: högt, lågt, stort, smått, handtag, pipar, dreja på klös, bygga ihop etc. beroende på hur mycket du kan. Beskickning, dekor - olika metoder, glasering, bränningar samt förevisningsdrejning och teori.

Övrigt

Ovanstående gäller vårens, höstens och sommarens kurser.

Du har din egen hylla under hela kursperioden. Du har tillgång till en mängd inspirerande keramisk litteratur. Du kan alltid lämna kvar dina arbetskläder och skor. Du fikar gratis med skorpa därtill. Drejstudion drivs av Anna Fryklund , keramiker och kursledare med kurser i egen regi sedan 1995. Medlem i KHVC samt KIF.

 

Hemsida av KA Stockholm